БИЗНИС РАЗВОЈ

Нашите Сертификати

Image
Кредитна Оцена
Image
Лиценца А За изведувач на градби од прва категорија
Image
ISO 9001 : 2015
Image
ISO 14001 : 2015
Image
ISO 45001 : 2018