НАШАТА ИСТОРИЈА

Од визија до реализација

Image
Image

ДГТУ Јус Пром Дооел е компанија која што со визија и упорна работа е формирана во 2002 година во Скопје, од страна на ко-Основачот Ибраим Мемедовски, и повеќе од 10 години успешно работи на македонскиот пазар во областа на градежништвото.
Нашата мисија е да извршиме за нашите клиенти највисоко ниво на квалитетни градежни услуги по фер и пазарни конкурентни цени, да се задржи највисоко ниво на професионалност, интегритет, искреност и правичност во нашите односи со нашите добавувачи, подизведувачи, професионални соработници и клиенти.

Во нашата работа ние имаме гордост, и затоа квалитетот на извршените работи,задоволните клиенти и запазувањето на договорените рокови се едни од нашите главни приоритети во нашето работење.
Побарајте нè и уверете се сами.
Јус Пром Дооел, градежна компанија на која може да сметате.

0 +
Вработени

Над 40 вработени

0 +
Проекти

Продолжуваме понатаму со реализирање на нови проекти

0 +
Клиенти

Повеќе од 60 задоволни клиенти од нашите услуги

0 +
Партнерства

Успешна соработка со повеќе од 30 компани