Краток Вовед

Изведба на премини под улица со хоризонтално бушење за дислокација на дистрибутивна мрежа за потребите на ЕВН Македонија.

Клиент ЕВН Македонија
Локација Скопје, Крсте Петков Мисирков
Големина 400 метри
Започнато 2020
Завршено 2020