Краток Вовед

Градежно земјени работи за реконструкција на асфалтна површина во Кец Васил Главинов.

Клиент ЕВН Македонија
Локација Скопје, Бутел
Големина 977 метри квадратни
Започнато 2020
Завршено 2020