Јус Пром Скопје

Градежна механизација

Посветеност во работата

Бетонирање

Квалитет во работата

Демонтажа на бехатон плочки

0 +
Вработени

Над 40 вработени

0 +
Проекти

Продолжуваме понатаму со реализирање на нови проекти

0 +
Клиенти

Повеќе од 60 задоволни клиенти од нашите услуги

0 +
Партнерства

Успешна соработка со повеќе од 30 компани

Градежна Компанија

Изградена врз основа на три принципи

Нашата цел како компанија е да понудиме што е можно подобар квалитет на услугите и да ги задоволиме очекувањата на нашите почитувани клиенти.

Image
01.
Image
Нашите работници

Нашиот тим има експертиза за успешно завршување и на нај предизвикувачките задачи и проекти.

Image
02.
Image
Нашиот процес

Нашиот процес се базира врз предвремено направен план и навремено завршена работа.

Image
03.
Image
Партнерство

Нашите партнери се наша најголема подршка на патот до успешно реализирани цели.